Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

Animasyon Tasarımı Yüksek Lisans Programımız Açılıyor.

Animasyon Tasarımı Yüksek Lisans programı animasyon ve canlandırma alanlarında lisansüstü eğitim almak isteyen adaylara yönelik iki senelik bir programdır. Program kapsamında ilgili alandan veya farklı disiplinlerden gelen aday öğrencilere, animasyon tasarımı ile ilgili temel derslerden başlanılarak 2 boyutlu ve 3 boyutlu tasarım, animasyon, karakter tasarımı, modelleme, görsel öyküleme alanlarında eğitim verilmekte ve film yapımı becerileri kazandırılmaktadır. Programdan mezun olacak öğrencilerin, reklam, sinema, televizyon, multimedya ve eğitim sektörlerinin çeşitli dallarında görev yapacak tasarımcılar olmaları amaçlamaktadır.

Öğrenciler öğrenimlerinin sonunda, Uygulamalı Film Yapımı Atölyesi’nde gerçekleştirdikleri projelerinin teorik boyutunu ele aldıkları bir tez çalışması yaparlar.

Sizi Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Animasyon Tasarımı Tasarımı Yüksek Lisans Programı’nda öğrenim görmeye davet ediyoruz.

Başvuru ve kesin kayıt aşamalarımız için tıklayınız

Basvuru koşullarımiz için tıklayınız

Kesin kayıt belgelerimiz için tıklayınız