2017-2018 AKADEMİK YILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MEZUNİYET TÖRENİ

Yer: Festival Alanı

KEP & CÜBBE BİLGİSİ

Satın alma işlemi:

1. 18.06.2018 Pazartesi başlayıp mezuniyet tören gününe kadar devam edecektir.
  2. Mühendislik Binası B316-B317-B318 numaralı sınıflarda dağıtılacaktır.
  3. 100,00 TL karşılığında yazar kasa fişi kesilerek cübbelerin satışı gerçekleştirilecektir. (nakit ve kredi kartı geçerlidir.)
  4. 100,00 TL, cübbe (80,00TL) ve şal (20,00TL) fiyatıdır. Kepler Yönetimin onayıyla mezun öğrencilerimize hediye edilecektir.

Kiralama işlemi:

1. Kiralama mezuniyet tarihinde mezuniyet saatinden hemen öncesinde başlayacaktır.
  2. Mühendislik Binası B316-B317-B318 numaralı sınıflarda dağıtılacaktır.
  3. Öğrenci kimliğini ibraz eden öğrenci, 100,00 TL  karşılığında kiralama yapabilecek. Mezuniyet bitiminden sonra geri teslim ettiğinde parasını geri iade alabilecektir.
  4. Kiralama işlemi kimlik karşılığı olacağı için mezun olacak öğrencilerimizin şahsen gelmesi gerekmektedir. (Velilere kiralama işlemi yapılmayacaktır.)
  5. Kepler Yönetimin onayıyla mezun öğrencilerimize hediye edilecektir.

Tören organizasyonlarının sağlıklı sürdürülebilmesi için aşağıdaki hususları dikkatlerinize sunuyoruz.

• Mezuniyet Törenleri açık havada gerçekleştirilecektir.  Hafta boyunca hava sıcaklığının 27 – 28 derece olacağı tahmin edilmektedir. Tüm mezun öğrencilerimizin ve ailelerin sıcaklık ile uyumlu giysileri tercih etmeleri önerilir.
  • Festival Alanı ve üniversitemizin coğrafi yapısına uygun ayakkabı seçimi, mezun öğrencilerimizin ve ailelerin daha rahat hareket etmelerini sağlayacaktır.
  • Tören alanında mezun öğrenciler ve ailelerin oturacakları bölümler belirlenmiştir. Tüm konuklarımızın kendileri için ayrılan bölümlerde yerlerini almaları için gerekli yönlendirmeler tören görevlileri tarafından yapılacaktır. Mezunlarımızın ve ailelerin tören görevlilerinin yönlendirmelerine uymaları hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederiz.
  • Öğrencilerimizin tören başlamadan önce Enstitümüz tarafından belirlenen toplanma yerlerinde bildirilen toplanma saatinden önce hazır bulunmalarını önemle rica ederiz.
  • Törenlere özel araçları ile gelecek ailelerimiz için otopark yönlendirmesi yine tören görevlileri tarafından yapılacaktır. Otoparklardan tören alanına ring araçları ile sürekli servis hizmeti verilecektir. Kampüs içinde trafiğin aksamaması için ring güzergahları ve ara yollara araç park edilmemesini, görevlilerin yönlendirmelerine uyulmasını rica ederiz.

Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden 2017–2018 Akademik yılında mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimizin listesi aşağıdadır.

Mezuniyet listesi için tıklayınız