Tem 09

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet F. ŞUA 'nın katılımıyla, ''E - Ticaret Hukuku'' başlıklı online seminer etkinliği yapılacaktır.

Tem 07

Hukuk Yüksek Lisans ve Doktara Programı, Dr. Öğr. Üyesi Tevfik Sönmez Küçük' ün katılımıyla, ''Dijital Çağda Unutulma Hakkı'' başlıklı online seminer etkinliği yapılacaktır.

Tem 06

Hukuk Yüksek Lisans ve Doktara Programı Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Hakan ÜZELTÜRK' ün katılımıyla, "Vergi Dünyası" başlıklı online seminer etkinliği yapılacaktır.

Ara 02

Avrupa ve Türk Hukukunda Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Güncel Sorunlar başlıklı ulurlararası sempozyum 2 - 3 Aralık 2017 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesinde yapılacaktır. Yerli ve yabancı birçok akademisyen ve avukatın katılımıyla gerçekleşecek sempozyuma herkesi beklemekteyiz.

Katılım belgesi için 29 Kasım 2017 tarihine kadar baris.borekci@yeditepe.edu.tradresine isim ve bağlı bulunan kurumu belirtir şekilde e-posta göndermek gerekmektedir.

Kas 27

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan ÜZELTÜRK, 21 Şubat 2017 tarihinde Yeditepe Hukuk Fakültesi Hukuk Kulübü tarafından düzenlenen ”Anayasa Değişikliği Neler Getiriyor?” konulu konferansta tebliğini sunmuştur. Yeditepe Üniversitesi Rektörlük İnan Kıraç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa geniş katılım sağlanmıştır.

Eki 16

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile İstanbul Vergi Merkezi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği “Futbol Kulüplerinin Ekonomik ve Mali Sorunları” başlıklı toplantı 16 Ekim 2017 Pazartesi günü Hukuk Fakültesi Binası Z12 nolu salonda gerçekleştirildi. Toplantıda Türk futbolu konusunda önde gelen isimler konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmacılar arasında Yeminli Mali Müşavir, Avukat ve Baker Tilly Güreli Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Güreli; Yeminli Mali Müşavir, Avukat ve Global Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas ve Dünya Gazetesi yazarı ve Futbol Ekonomisti Tuğrul Akşar yer aldı.

May 25

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Hakan Üzeltürk’ün başkanlığını yaptığı İstanbul Vergi Merkezi (İVM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen “Türk Vergi Sisteminde Vergilendirme İlkeleri ve Beklentiler” başlıklı seminer, 25 Mayıs 2017 tarihinde uygulamadan ve akademiden birçok kişinin katılımıyla İstanbul Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapıldı. İki oturumdan oluşan seminer, İTO Yönetim Kurulu üyesi İlhan Soylu, İVM Başkanı ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr.

May 08

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Üzeltürk’ün açılış konuşmasını yaptığı ve yönettiği “Vergi, Hukuk, Ekonomi: Sacayak” başlıklı panel 8 Mayıs 2017 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Rektörlük Binası Mavi Salon’da gerçekleşti.

Mar 07

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan ÜZELTÜRK, 07 Mart .2017 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleşen Anayasa Değişikliği Sempozyumuna katılmıştır. Sempozyumun “Türkiye’de Anayasa Değişiklikleri” konulu ilk oturumunda konuşmacı olarak yer almış ve tebliğini sunmuştur.

Kas 26

İstanbul Vergi Merkezi’nin (İVM) düzenlediği “İstinaf Sisteminin Getirdikleri” başlıklı panel 24 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Konferans Salonu’nda düzenlendi. Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hakan ÜZELTÜRK’ün başkanlığını yaptığı İstanbul Vergi Merkezi’nin (İVM) bu paneline İstanbul Bölge İdare Merkezi Başkanı Ahmet Cüneyt YILMAZ da katılmış ve açılış konuşmasını gerçekleştirmiştir.

Sayfalar