Etkinlikler | Sosyal Bilimler Enstitüsü

Mar 07

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan ÜZELTÜRK, 07 Mart .2017 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleşen Anayasa Değişikliği Sempozyumuna katılmıştır. Sempozyumun “Türkiye’de Anayasa Değişiklikleri” konulu ilk oturumunda konuşmacı olarak yer almış ve tebliğini sunmuştur.

Mar 07

Kas 27

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan ÜZELTÜRK, 21 Şubat 2017 tarihinde Yeditepe Hukuk Fakültesi Hukuk Kulübü tarafından düzenlenen ”Anayasa Değişikliği Neler Getiriyor?” konulu konferansta tebliğini sunmuştur. Yeditepe Üniversitesi Rektörlük İnan Kıraç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa geniş katılım sağlanmıştır.

Şub 21

Nis 29

29-30 Nisan tarihlerinde Sayın Prof. Dr. Oktay UYGUN ve Sayın Prof. Dr. Fazıl SAĞLAM’ın İcra Kurulu Başkanlığı’nı paylaştığı Kamu Hukukçuları Platformu’nun 6. toplantısı, Galatasaray Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. “Kamu Hukukunun Dönüşümü” esas başlığıyla bir araya geldiğimiz ve ülkemizin çeşitli hukuk fakültelerinden yoğun katılımın olduğu toplantıya, fakültemiz dekanı Sayın Prof. Dr. Sultan TAHMAZOĞLU UZELTÜRK ile birlikte akademisyenlerimizden Prof. Dr. Oktay UYGUN, Doç. Dr. Ekrem Ali AKARTÜRK ve Yrd. Doç. Dr. Tevfik Sönmez KÜÇÜK katıldı.

Nis 29

May 08

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Üzeltürk’ün açılış konuşmasını yaptığı ve yönettiği “Vergi, Hukuk, Ekonomi: Sacayak” başlıklı panel 8 Mayıs 2017 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Rektörlük Binası Mavi Salon’da gerçekleşti.

May 08

May 25

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Hakan Üzeltürk’ün başkanlığını yaptığı İstanbul Vergi Merkezi (İVM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen “Türk Vergi Sisteminde Vergilendirme İlkeleri ve Beklentiler” başlıklı seminer, 25 Mayıs 2017 tarihinde uygulamadan ve akademiden birçok kişinin katılımıyla İstanbul Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapıldı. İki oturumdan oluşan seminer, İTO Yönetim Kurulu üyesi İlhan Soylu, İVM Başkanı ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr.

May 25

Sayfalar