Haz 19

Yeditepe Üniversitesi, Bilişsel Bilimler Yüksek Lisans Programı, bir sonraki seminer konuşmasını duyurmaktan mutluluk duyar.

Bilişsel Nöroanatomi

Gülüstü Salur, MD
19 Haziran Salı, 14:00

May 10

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNE BAĞLI ENSTİTÜLERİN TANITIMLARININ YAPILACAĞI 10-11-12 MAYIS da DÜZENLENECEK ETKİNLİĞİMİZDE

FİNANSAL İKTİSAT ANA BİLİM DALI TANITIM ETKİNLİĞİNE SİZLERİ DAVET EDİYORUZ.

10 MAYIS 13:00 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK BİNASI  B312 NO'LU SINIF

12 MAYIS 12:00 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK MAVİ SALON

May 10

FİNANSAL İKTİSAT ANA BİLİM DALI TANITIM ETKİNLİĞİNE SİZLERİ DAVET EDİYORUZ.

10 MAYIS 13:00 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK BİNASI  B312 NO'LU SINIF

12 MAYIS 12:00 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK MAVİ SALON

Nis 30

Yeditepe Üniversitesi, Bilişsel Bilimler Yüksek Lisans Programı, COGS598: Bilişsel Bilim Semineri dersi kapsamında bir sonraki dersini duyurmaktan mutluluk duyar.

İnsansı-Robot NAO'nun Yapay Sinir Ağları Kullanarak Kendi Kendini Konumlandırması*

Yusuf Can Semerci, Yüksek Lisans Tezi
30 Nisan Pazartesi, 16:15

Nis 24

Mutlu Bir Fizikçi: Hawking*

Prof. Dr. Bayram Tekin, Orta Doğu Teknik Üniversitesi
24 Nisan Salı, 15:00
Z10A, Hukuk Binası

24 Nisan Salı günü Yeditepe Üniversitesi'nde Bilişsel Bilimler Yüksek Lisans Programı ve Fizik Bölümü'nün ev sahipliğinde "Mutlu Bir Fizikçi: Hawking" adlı konuşma yapılacaktır.

--
Yeditepe Üniversitesi öğrencisi veya çalışanı değilseniz ve konuşmaya katılmak istiyorsanız, üniversiteye gelmeden en az iki saat önce aşağıdaki adreslerden birine e-posta gönderin:

Nis 16

Morfolojik Açıdan Kompleks Türkçe Sözcüklerin İşlenişinde Frekans Etkileri

Orhan Bilgin
16 Nisan Pazartesi, 17:00

Nis 09

Türk Dilinin İzdüşümü Yoluyla Müziksel Doğaçlama için Biçim Gramerleri

Murat Ali Cengiz, HKÜ Utrecht Sanat Üniversitesi
9 Nisan Pazartesi, 16:15
A-412 (Bilgisayar Mühendisliği Bölümü - Seminer Odası)

Nis 09

Her dönem olduğu gibi bu dönem de 9-13 Nisan tarihleri arasında "Tasarımda Bahar Buluşmaları" kapsamında prodüksiyon, mobil aplikasyon, arayüz tasarımı, dijital tasarım alanlarında lider konumda olan şirketler, şirket yöneticileri ve tasarımcıları ağırlıyoruz.

Sayfalar