May 07

Tarihi Anlatım ve Edebiyat konulu konferansımızda farklı üniversitelerden gelen lisansüstü öğrenci ve eğitmenlerin sunumları yapılacaktır.

Nis 15

İstanbul Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü'nde ders veren Doktora Öğretim Görevlisi Barry D. Stocker Felsefe ve Edebiyat üzerine bir konuşma yapacaktır. Kasım 2018 de basılan kitabı Philosophy of the Novel hakkında bilgi ve anektodlar da yapacaktır.

Nis 04

Offline Şiir Festivali ile farklı ülkelerden gelen şairler şiirlerini dinleyicilerle paylaşacaktır.

Anastasia Gavrilovici (Romanya), Anat Zacharia (Israil), Claudiu Komartin (Romanya), Ivan Hristov (Bulgaristan), Marko Pogacar (Hırvatistan), Nia Davies (Galler), Phoebe Giannisi (Yunanistan), Rhys Trimble (Galler)

Ara 13

Alman yazar Matthias Göritz Parker isimli yeni romanından bölümler okuyacaktır.

İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Gillian Alban yeni kitabı olan "The Medusa's Gaze in Contemporary Women's Fiction: Petrifying, Maternal and Redemptive" hakkında söyleşi yapacaktır.

Söyleşi 19 Ekim Perşembe Günü Saat 14:00 ile 16:00 arasında olacaktır.