Yeditepe Üniversitesi tarafından, girişimci, dinamik ve analitik düşünce yetisine sahip, karşılaştırmalı insan kaynakları yönetimi disiplinine hâkim yöneticiler ve akademisyen adayları yetiştirmek amacıyla İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programı açıldı.

Online başvurunuzu  http://ebs.yeditepe.edu.tr/ adresinden yapabilirsiniz.

Sektörünün önde gelen isimlerinin ağırlandığı tanıtım toplantısında Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, açılış konuşması ile üniversitenin birbirini ne kadar destekleyici olduğunu belirten paylaşımı ile lansmanı onurlandırdı. Yeditepe Üniversitesi enstitü müdürü Prof. Dr. Fazıl Güler’in yüksek lisans programının farklılığını paylaştığı tanıtım toplantısında, İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek Sağlık Özçam programda yer alacak öğretim üyeleri ve öğretim görevlilerini tanıtımı ile programın iş hayatına katma değerini açıkladı.  Lansman toplantısında Türkiye İş Bankası Yetenek Yönetimi Bölüm Müdürü Dolunay Bulut, Çimsa İnsan Kaynakları Direktörü Tuğba Çörtelekoğlu, Pladis Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Göksu Korkmaz Loreal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Demet Akman, Socar İnsan Kaynakları Direktörü Ayşe Hanağası Süel, Kanyon İnsan Kaynakları Yöneticisi Simge Atsüren, İK Danışmanı Neylan Zümrüt, Klickar’ın Kurucu Ortağı Dr. Deniz Altun gibi sektörden yüksek lisans programı kadrosunda yer alacak profesyoneller tanıtıldı.

Katılımlarıyla bizi onurlandıran Shire İK dan sorumlu Müdür Aslı Dizdar, Bayer Türk İnsan Kaynakları Partneri Belgin Taşkın, İnsan Kaynakları Danışmanı Damla Tamakan, Sierra Danışmanlık Kurucusu Deniz Dinç, Allen & Overy İnsan Kaynakları Yöneticisi Deniz Eltem, Eternal Coaching & Mentoring Academy Kurucu Ortak Dilek Yıldırım, Nestle Satış ve Pazarlama Müdürü Ergin Akman, Doç. Dr. Müge Leyla Yıldız, Eternal Coaching & Mentoring Academy Kurucu Ortak Meltem Şakarcan,İK Danışmanı ve eğitimci Müge Gökdeniz, BirgiMefar Group İK Grup Müdürü Özlem Arslan, İK Danışmanı Utku İlik, MetLife Turkiye İK Direktörü Pınar Tuba Göçgün ve bize eşlik eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Bayer Türkiye, SAP Türkiye, Anadolu Grubu Holding, Türk Hava Yolları, Defacto, Sanofi Sağlık Ürünleri, Shell, TNT International Express, Kidzania İstanbul, Bureau Veritas, OBSS Bilişim, tanıtımda, temsilcileriyle yer alan firmalar arasındaydı. Yeditepe Üniversitesi Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü Duygu Halifioğlu’nun yönetiminde organize ettiği tanıtım, sektörün öncü firmalarından sektör profesyonellerini bir araya getiren bir network buluşmasına dönüştü.

İnsan Kaynakları Yüksek Lisans Programı’nın ön kayıtları 20 Temmuz’da başlayacaktır Program, profesyonel akademik kadrosuyla 2019 güz döneminde sektöre yeni nesil insan kaynakları profesyonelleri yetiştirmeye başlayacaktır.

Ne Zaman:
Perşembe, 13 Haziran, 2019 - 19:44