Haz 13

Yeditepe Üniversitesi tarafından, girişimci, dinamik ve analitik düşünce yetisine sahip, karşılaştırmalı insan kaynakları yönetimi disiplinine hâkim yöneticiler ve akademisyen adayları yetiştirmek amacıyla İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programı açıldı.

Online başvurunuzu  http://ebs.yeditepe.edu.tr/ adresinden yapabilirsiniz.

May 07

Tarihi Anlatım ve Edebiyat konulu konferansımızda farklı üniversitelerden gelen lisansüstü öğrenci ve eğitmenlerin sunumları yapılacaktır.

May 07

Nis 28

6. Uluslararası Beyin ve Bilişsel Bilimler Sempozyumu

Bu yıl 6.’sı gerçekleştirilecek Uluslararası Beyin ve Bilişsel Bilimler Sempozyumu (ISBCS), 28 Nisan 2019 Pazar, Yeditepe Üniversitesi’nde!
Ayrıca, bu yıl ilk kez ISBCS'ten bir gün önce ISBCS'e bağlı alt etkinlik olarak Disiplinlerarası Yapay Zeka Çalışmaları Sempozyumu düzenleyeceğiz.
Konuşmacı biyografileri, konuşma özetleri ve etkinlik programı hakkındaki bilgiler ilerleyen tarihlerde web sitemizden güncellenerek paylaşılmaya devam edecektir.

Nis 27

Bildiri Çağrısı - Disiplinlerarası Yapay Zeka Çalışmaları Sempozyumu

Disiplinlerarası Yapay Zeka Çalışmaları Sempozyumu, 27 Nisan 2019, Cumartesi, Yeditepe Üniversitesi, İstanbul'da gerçekleştirilecektir. SIAIS, bu yıl 6.’sı ve SIAIS’ten bir gün sonra düzenlenecek olan Uluslararası Beyin ve Bilişsel Bilimler Sempozyumu (ISBCS) 2019’a bağlı alt etkinliğidir. Konuşmacı  biyografileri, programı ve görüşmelerin özetleri, program ilerledikçe sempozyum web sitesinde güncellenecektir.

Bildiri sunumu için son tarih 18 Mart 2019'dur.

Nis 15

İstanbul Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü'nde ders veren Doktora Öğretim Görevlisi Barry D. Stocker Felsefe ve Edebiyat üzerine bir konuşma yapacaktır. Kasım 2018 de basılan kitabı Philosophy of the Novel hakkında bilgi ve anektodlar da yapacaktır.

Nis 15

Nis 04

Offline Şiir Festivali ile farklı ülkelerden gelen şairler şiirlerini dinleyicilerle paylaşacaktır.

Anastasia Gavrilovici (Romanya), Anat Zacharia (Israil), Claudiu Komartin (Romanya), Ivan Hristov (Bulgaristan), Marko Pogacar (Hırvatistan), Nia Davies (Galler), Phoebe Giannisi (Yunanistan), Rhys Trimble (Galler)

Nis 04

Sayfalar