Etkinlikler

İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Gillian Alban yeni kitabı olan "The Medusa's Gaze in Contemporary Women's Fiction: Petrifying, Maternal and Redemptive" hakkında söyleşi yapacaktır.

Söyleşi 19 Ekim Perşembe Günü Saat 14:00 ile 16:00 arasında olacaktır.

Söyleşi 19 Ekim Perşembe Günü Saat 14:00 ile 16:00 arasında olacaktır.

Kas 21

İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü “Tasarımda Güz Buluşmaları 2016” seminer ve workshop etkinliği 21 Kasım 2016 haftasında başlıyor.

Animasyon, Reklam, Prodüksiyon, Oyun Tasarımı alanlarında yer alan, önde gelen profesyonellerin bir araya geldiği bu etkinlik, Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu 8. Katta 13.30’da düzenlenecek seminer ile başlayacak.