• TR
  • EN

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nün Yüksek Lisans Programı 2020 Güz Dönemi giriş sınavı 24.08.2020 Pazartesi günü Yazılı sınav olarak saat 11:00 - 13:00 arası Güzel Sanatlar Fakültesi Ek Binası 7E03 numaralı sınıfta yapılacaktır. 

SADECE yazılı sınavda başarılı olan öğrenci adayları mülakatlara davet edileceklerdir. Bu mülakatlar 25/26.08.2020 Salı ve Çarşamba günleri 11:00 - 13:00 ve 14:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Salı günü yapılacak olan mülakatlar Üniversite içinde Güzel Sanatlar Fakültesi Ek Binası 7E03 numaralı sınıfta yapılacaktır. Çarşamba günü yapılacak olan mülakatlar online olarak yapılacaktır ve gerekli link seçilmiş öğrencilere web sitesi üzerinden duyurulacaktır. Bu bilgilerin hepsi yazılı sınav günü öğleden sonra web sitesinde duyurulacaktır. Davet edilmeyen öğrenciler ise gelecek dönemlerde tekrardan bölüme başvurabilirler. 

Her öğrenci adayına mülakatlar için ya Üniversite içinde ya da online olarak kendine özel bir zaman aralığı verilecektir. Güvenlik ve sağlık nedenlerinden ötürü lütfen sadece size belirtilen saat aralığında Üniversite kampüsüne geliniz. Adaylara özel belirtilen saatlerin değişimi ne yazık ki mümkün değildir. Online mülakatlarda ise yüz yüze web kamerası eşliğinde mülakat zorunludur. Zaman kaybı yaşanmamanız açısından mülakatınızdan önce ekipmanlarınızın çalıştığından lütfen emin olunuz.