Mar 02

Yeditepe Üniversitesi, Bilişsel Bilim bir sonraki dersini duyurmaktan mutluluk duyar: Geleneksel Dilsel Giriş Olmadığında Dil Ortaya Çıkışı ve Gelişimi.

Dr. Rabia Ergin
2 Mart Pazartesi, 16:00
B-443 Mühendislik Binası

Şub 24

Yeditepe Üniversitesi, Bilişsel Bilim bir sonraki dersini duyurmaktan mutluluk duyar: Erken görsel kortekste kontur mekanizmalarının şekil algısına katkısı üzerine: sinir ağları ve istatistiksel modellemenin karşılaştırmalı bir çalışması

Dr. Funda Yıldırım
Pazartesi Şubat 24th, 16:00
B-443 Mühendislik Binası

Şub 03

2019 Güz GRA603 dersimizin öğrencilerinin, sürdürülebilirlik kapsamında hazırladıkları posterlerden bir seçki için tıklayınız.

Posterlerimiz, bireylerin çıkardıkları ve çöpe attıkları ambalajları dolayısıyla kaynakları fark etmek, azaltmak ve geri dönüştürmek amacıyla tasarlanmıştır.

Ara 23

Final Proje Sunumları: Bilişsel Bilimde Araştırma Yöntemleri

23 Aralık, 16.00 Pazartesi
A-412, Mühendislik Binası

Bilişsel Bilimler Yüksek Lisans öğrencilerinin Bilgisayar Mühendisliği, Psikoloji, Felsefe ve Dilbilim alanlarını içeren disiplinlerarası final projelerini sunacakları Mini-Sempozyuma katılmaya davetlisiniz.

Ara 11

Yeditepe Üniversitesi, Bilişsel Bilimler Yüksek Lisans Programı Tez Savunması

Bilişsel Bilimler Yüksek Lisans Programı öğrencilerinden Khaled Al-Kamha 12.12.2019 tarihinde "Çok Kümeli Ortamlarda Hareket Algısı" başlıklı tezinin savunmasını yapacaktır.

Khaled Al-Kamha
12 Aralık Perşembe, 09:30
A-412 Mühendislik Binası

Çok Kümeli Ortamlarda Hareket Algısı

Haz 13

Yeditepe Üniversitesi tarafından, girişimci, dinamik ve analitik düşünce yetisine sahip, karşılaştırmalı insan kaynakları yönetimi disiplinine hâkim yöneticiler ve akademisyen adayları yetiştirmek amacıyla İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programı açıldı.

Online başvurunuzu  http://ebs.yeditepe.edu.tr/ adresinden yapabilirsiniz.

Sayfalar