Ara 11

Yeditepe Üniversitesi, Bilişsel Bilimler Yüksek Lisans Programı Tez Savunması

Bilişsel Bilimler Yüksek Lisans Programı öğrencilerinden Khaled Al-Kamha 12.12.2019 tarihinde "Çok Kümeli Ortamlarda Hareket Algısı" başlıklı tezinin savunmasını yapacaktır.

Khaled Al-Kamha
12 Aralık Perşembe, 09:30
A-412 Mühendislik Binası

Çok Kümeli Ortamlarda Hareket Algısı

Haz 13

Yeditepe Üniversitesi tarafından, girişimci, dinamik ve analitik düşünce yetisine sahip, karşılaştırmalı insan kaynakları yönetimi disiplinine hâkim yöneticiler ve akademisyen adayları yetiştirmek amacıyla İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programı açıldı.

Online başvurunuzu  http://ebs.yeditepe.edu.tr/ adresinden yapabilirsiniz.

May 07

Tarihi Anlatım ve Edebiyat konulu konferansımızda farklı üniversitelerden gelen lisansüstü öğrenci ve eğitmenlerin sunumları yapılacaktır.

May 07

Sayfalar