Görsel İletişim Tasarımı Yüksek Lisans Programı 2018 Güz Başvuruları

Görsel İletişim Tasarımı Yüksek Lisans programımızın 2018 güz yarıyılı online başvuruları başlamıştır.

Online başvurada bulunan öğrenci adaylarımıza, bölüm mülakat tarihi belirlendiğinde E-mail olarak bildirilecektir. Online başvuru için lütfen tıklayınız

Başvuru koşulları

* Yurtiçi ve yurtdışı denkliği olan bir kurumdan lisans diploması almış olmak.

* Tezli Yüksek Lisans programları için ALES'den herhangi bir puan türünden minimum 55 ve üstünde puana sahip olmak. (Geçerlik süresi beş yıldır. 27.09.2017 tarihinden önce yapılan ALES sınavları açıklandığı tarihten itibaren üç yıl geçerlidir. Başvuru tarihinde ALES belgesi olmayan adaylar ''Şartlı Öğrenci'' statüsünde programa kabul edilebilirler.)

* İngilizce dil sınavından muafiyet için son beş yıl içinde girilen YÖKDİL, YDS' den 55 veya TOEFL IBT' den 66, puana sahip olmak. ( Dil yeterlik belgesi olmayan adaylar için ingilizce yeterlik sınavı yapılacaktır.)

Başvuru ve kesin kayıt aşamalarımız için tıklayınız

Kesin kayıt belgelerimiz için tıklayınız