Sevgili Öğrenciler,

2023 Güz döneminde açılacak dersler aşağıda listelenmiştir. 2023 Güz derslerinize Yeditepe Üniversitesi akademik takvimde yazan ders kayıt döneminde, OBS üzerinden (obs.yeditepe.edu.tr) kayıt olmalısınız. Ders günü/saati, dersi veren öğretim üyesi gibi detaylar OBS sisteminde kayıt döneminden itibaren görülebilir.

2023 Güz Dönemi Dersleri:

FE 633 Empirical Topics in Finance and Economics* (Thursdays at 19:00)

FE 628 Blockchain Applications and Cryptocurrencies*  (Tuesdays at 19:00)

FE 516 Behavioral Finance* (Mondays at 19:00)

FE 635 Research Methods and Ethics (Mondays at 19:00) (Güz dönemleri açılır)

FE 505 Investments Analysis and Portfolio Theory (Tuesdays at 19:00) (Güz dönemleri açılır)

FE 502 Financial Econometrics (Wednesdays at 19:00) (Güz dönemleri açılır)

FE 598 Seminar** (Her dönem açılır)

FE 634 Financial Decision Making Techniques *  (Tuesdays at 19:00)

FE 599 Tez***  (Her dönem açılır)

Verimli, huzurlu ve sağlıklı bir dönem geçirmenizi dileriz.

* Bu spesifik seçmeli dersler gelecek güz ya da bahar dönemi yeniden açılmayabilir.

** FE 598 dersi öğrencinin tezi birlikte yazacağı öğretim üyesinin açtığı şubeden alınmalıdır. Öğrenci FE 598 dersine kayıt olmadan önce ilgili öğretim üyesinden tez danışmanı olması konusunda onay almalı ve OBS sisteminde derse kayıt talebi gönderirken tez hocasının FE598 şubesini seçmeli ve aynı sayfanın sol üst köşesindeki "Danışmana mesaj" kutusunda tez danışmanlığı konusunda onay aldığı öğretim üyesinin ismini belirtilmelidir. OBS sisteminde tez danışmanınızın FE 598 şubesi gözükmüyorsa bölüm sekreterliğine şubenin açılması için bildirilmelidir. FE 598 dersinde  tez danışmanınızla birlikte tez çalışmaları için hazırlık yapmaya başlayacaksınız. Bu dersin sonunda en azından bir konferans makalesi oluşturmayı amaçlamanız önerilir.

*** Tez dersi,  FE 598 dahil, diğer dersler tamamlandıktan sonra her dönem alınır.