Tüm adaylarımızın dikkatine,

Yeditepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans programının bilim sınavı değerlendirmeleri sonuçlanmıştır.

Başvuru duyurumuzdaki “bilim sınavından başarılı olan adaylar mülakata çağırılacaktır” ifadesindeki belirsizlik nedeniyle mağduriyete ve yanlış anlaşılmalara yol açmaktan kaçınmak isteriz. Bu nedenle bilim sınavına katılarak “sıfır” üzerinde herhangi bir puan alan ve yüzyüze görüşmeye uygun bütün adaylarımızı mülakata davet ediyoruz.

Değerlendirme sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz. Bütün başvuran adaylarımızı tebrik ederiz.

27-28 Temmuz'da yapılacak mülakatların listesine buradan ulaşabilirsiniz. Mülakata katılacak olan her adayın, belirtilen saatte Güzel Sanatlar Fakültesi Binası 7i17'ye gelmesi önemle rica olunur.