Değerli akademisyenler ve araştırmacılar,

Yeditepe Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından Türk Kültürü ve Tarihine yönelik olarak 01 - 02 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Doğa Tatil Köyü Yerleşkesi'nde düzenlenecek olan "II. Uluslararası Türk Kültürü ve Tarihi Sempozyumu"na davetlisiniz.

Uluslararası katılıma açık olan sempozyumumuz, özellikle Türk Tarih yazımında yapılan yanlışları azaltıp hataları önlemeye, Türk Tarihi ve Kültürüne yönelik özellikle genç akademisyenlerimizi ve araştırmacılarımızı bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

Sempozyuma Türk Tarihi ve Kültürü alanında çalışan bütün bilim insanları, akademisyenler, araştırmacılar, uzmanlar, öğrenciler davetlidir. Bildiriler İngilizce veya Türkçe olarak sunulabilir.

Sempozyum ile ilgili duyurumuzu üniversitenizin insan ve toplum bilimleri ile ilgili fakültelerinin / bölümlerinin / anabilim dallarının öğretim üyeleriyle paylaşmanız üniversitenizden gelecek bildiri başvurularının ve katılımın artmasını, ayrıca çalışmalarınızın uluslararası platforma taşınmasını sağlayacaktır.

Bu organizasyona sağlayacağınız katkılar için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız. Sizleri 01 - 02 Kasım 2018 tarihlerinde dünyanın en önemli kültür merkezlerinden biri olan İstanbul'daki sempozyumumuzda görmek bizleri mutlu edecektir.

Saygılarımızla,

ULAŞIM
31 Ekim 2018 tarihinde İstanbul'da Yediteoe Üniversitesi kampüsünde toplanacak olan sempozyum katılımcılarımız, buradan araçlar ile Şile'de bulunan Yeditepe Üniversitesi Doğa Tatil Köyü Yerleşkesi'ne götürülecektir. Dönüş ise 03 Kasım 2018 tarihinde olacaktır. İlgili tarih dışında ayrılmak isteyen katılımcılarımız için ulaşım imkanı sağlanacaktır.

ÖNEMLİ TARİHLER
Özetlerin Son Gönderilme Tarihi: 1 Ekim 2018

Gönderilen özetlere en geç 2 hafta içerisinde olumlu/olumsuz cevap verilecektir.

KATILIM ŞARTLARI
Sempozyumun katılımcı sayısı 45 akademisyen ile sınırlandırılmıştır.
Doktora öğrencisi
Akademik Personel

Katılım ücreti, sunulan hizmetler ve diğer detaylar için lütfen aykut.kar@yeditepe.edu.tr adresine mail atınız.

Bildiri Göndermek İçin Tıklayınız

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ