Sosyal Bilimler Enstitüsü Başvuru ve Kesin Kayıt Aşamaları

Online başvuru sistemine kayıt evrakları eksiksiz olarak yüklenmelidir. Kayıt belgeleri listesi için tıklayınız.

• Yüksek Lisans programlarımıza online başvurada bulunan öğrenci adaylarımıza, bölüm değerlendirme kriterleri e-posta ile bildirilir.

Doktora programlarımıza online başvurada bulunan öğrenci adaylarımıza bilim sınavı ve mülakat bilgileri e-posta ile bildirilir.

• Öğrenci adayının başvuruda bulunduğu anabilim dalı başkanlığı tarafından Kayıt hakkı kazanan adaylar üst yazı ile enstitüye bildirilir.
  • Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt evrakları kontrol edilerek, öğrenci numarası tanımlanır, OBS kullanıcı adı, şifresi  ve ödeme bilgileri e-posta ile bildirilir.

Belgelerini eksik yüklemiş olan öğrenci adaylarının kayıt işlemi yapılamaz.