Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü, grafik tasarımın günümüzde görsel kültür yaratmadaki etkinliğinin ve iletişim gücünün bilinci ile, gelişen yeni teknolojileri ve görsel iletişim mecralarını kullanabilen, araştırmaya dayalı yaratıcı ve özgün tasarım çözümleri üretebilen, eleştirel düşünme becerileri gelişmiş, güzel sanatlar altyapısını sürekli deneysellik ve yaratıcılıkla besleyen, sosyal olarak duyarlı, güncel çağdaş tasarım eğilimlerini izleyen, entelektüel olarak çok yönlü ve donanımlı grafik tasarımcılar yetiştirmektedir.

Uluslararası alanda  tanınmış sanatçı, illüstratör, tasarımcı ve reklamcılardan oluşan deneyimli eğitim kadrosu, atölye, stüdyo ve laboratuvar gibi donanım ve olanakları, sanat ve tasarım alanında sağladığı zengin disiplinler arası altyapısı ile Grafik Tasarımı Yüksek Lisans Programında eğitim gören öğrenciler, Grafik Tasarımı alanında ileri seviye araştırma tekniklerine dayalı çalışmalar yaparak uzmanlaşırlar.

Salı, 28 Ocak, 2020 - 13:53
Bahar 2020 Grafik Tasarımı Yüksek Lisans Ders Programı için Tıklayınız
Cuma, 24 Ocak, 2020 - 11:54
2020 BAHAR DÖNEMİ GRAFİK TASARIMI YÜKSEK LİSANS PROGRAM BAŞVURULARI Online Başvuru Linki: http://ebs.yeditepe.edu.tr  Grafik Tasarımı Tezli Yüksek Lisans Programı giriş sınavı 27 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 10.00'da Güzel Sanatlar Fakültesi Binası 123 no'lu derslikte...