Ana içeriğe atla

2024 - 2025 Güz Dönemi Medya Çalışmaları Doktora Programı Yazılı ve Sözlü Sınav Duyurusu

2024 Güz dönemi için başvuru yapan aday öğrencilerin yazılı sınavı, 25 Eylül Çarşamba günü Güzel Sanatlar Binası 6E01 numaralı sınıfta gerçekleştirilecektir. Sözlü sınav ise aynı gün saat 14.00'te Güzel Sanatlar Binası 614 numaralı ofiste yapılacaktır.

2024-2025 Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Mülakat Sonuçları Hk.

Mülakatlar sonucunda Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'mıza kabul alan ve alamayan isimler listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı Mülakatları Hk.

Değerli aday öğrencilerimiz, bilim sınavı sonucunda mülakata girebilecek ve giremeyecek adaylarımızın listesine duyuruya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı Bilim Sınavı Hk.

Öncelikle programımıza ilginiz için teşekkür ederiz. Başvuru kriterlerini sağlayıp bilim sınavına girebilecek ve başvuru kriterlerini sağlayamayan adaylarımızın listesine ulaşabilirsiniz

Güz 2024 İçin Başvuru Duyurusu (2. Başvuru Süreci)

Bilişsel Bilimler Yüksek Lisans Programı başvurusu için son tarih 20 Eylül 2024 Cuma Günüdür. Tüm belgelerinizi çevrimiçi başvuru yoluyla ISS web sitesi üzerinden göndermelisiniz.

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimiz, 13 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 10:00 da Rektörlük Binası İnan Kıraç konferans salonunda gerçekleşecektir.

Bilişsel Bilimler Yüksek Lisans Programı Güz 2024 Başvuruları - Yazılı Bilim Sınav Duyurusu

Bilişsel Bilimler Yüksek Lisans Programı başvurusu için son tarih 19 Temmuz 2024'dir

Klinik Psikoloji (Tezli) Yüksek Lisans Programi 2024-2025 Güz Dönemi Başvuru Koşulları Ve Değerlendirme Süreci

Yüksek lisans programlarına başvurabilmek için adayın 4 yıllık Psikoloji veya PDR lisans programından mezun olmuş olması veya en geç 2024 Bahar dönemi sonu itibariyle mezun olabilecek...

2024 Güz Dönemi Başvurularımız Başlamıştır.

Güz 2024 Başvuru Tarihleri Değişimi Hk.

Güz 2024 dönemi için belirlenmiş olan son başvuru ve bilimsel sınav tarihi değişmiştir. Başvuru sistemi şimdilik kapalıdır, başvuru ve sınav tarihleri belli olduğunda tekrar açılacaktır.
Abone ol