Animasyon Tasarımı Yüksek Lisans Programı Yeditepe Üniversitesi bünyesinde yer alan yeni bir programdır. Bu program çerçevesinde, hızla değişen teknolojilere hâkim, animasyon tasarımına bütüncül bir bakış açısıyla yaklaşabilen, karakter tasarımından film yapım aşamasına kadar bilgi ve beceri sahibi, animasyon tasarımcıları yetiştirmek hedeflenmektedir.

Bu iki yıllık disiplinlerarası yüksek lisans eğitimi süresince, öğrencilere, hem kavramsal hem de uygulamalı alanda, animasyon, karakter tasarımı, modelleme, storyboard ve film yapımı teknikleri öğretilerek, reklam, sinema, televizyon, multimedya ve eğitim sektörlerinin çeşitli dallarında görev yapacak tasarımcılar yetiştirilmektedir.

Cuma, 22 Mayıs, 2020 - 13:20
/sites/default/files/u376/anid_2020_bahar_final_takvimi.pdf
Salı, 12 Mayıs, 2020 - 18:27
Yüksek lisans öğrencilerimiz kayıt dondurmak için 22 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler.