• TR
  • EN
Engel durumunuz sebebiyle destek gereksiniminiz olduğu noktalarda Engeli Olan öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi'ne başvurabilirsiniz. engelsiz@yeditepe.edu.tr
Ders Yılı: Bilimsel Hazırlık
Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu Ders Adı Program Türü Ders Tipi
CULA131 Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu Tezli, Tezsiz Zorunlu
CULA205 Yiyecek Tarihi Tezli, Tezsiz Zorunlu
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu Ders Adı Program Türü Ders Tipi
CULA114 Gıda Bilimine Giriş Tezli, Tezsiz Zorunlu
CULA206 Yemek ve Gastronomi Kültürü Tezli, Tezsiz Zorunlu
Ders Yılı: 1
Ders Dönemi: Güz
Ders Kodu Ders Adı Program Türü Ders Tipi
CULA501 Türk Mutfak Kültürü ve Pişirme Teknikleri Tezli, Tezsiz Zorunlu
CULA503 Gastronomi ve Yemek Kültürü Çalışmalarında Kullanılan Araştırma Teknikleri ve Uygulamaları Tezli, Tezsiz Zorunlu
CULA505 Gıda Tüketim Davranışlarını Etkileyen Faktörler Tezli, Tezsiz Zorunlu
CULA Seçmeli 1 Tezsiz Alan Seçmeli
CULA Seçmeli 2 Tezsiz Alan Seçmeli
Ders Dönemi: Bahar
Ders Kodu Ders Adı Program Türü Ders Tipi
CULA502 Karşılaştırmalı Mutfak Kültürleri Tezli, Tezsiz Zorunlu
CULA504 Klasik pişirme tekniklerine yenilikçi yaklaşımlar Tezli, Tezsiz Zorunlu
CULA506 Sürdürülebilir Gıda Üretimi Tezli, Tezsiz Zorunlu
CULA Seçmeli 3 Tezsiz Alan Seçmeli
CULA Seçmeli 4 Tezsiz Alan Seçmeli
Ders Dönemi:
Ders Kodu Ders Adı Program Türü Ders Tipi
CULA597 Mezuniyet Projesi Tezsiz Zorunlu
Ders Yılı: 2
Ders Dönemi:
Ders Kodu Ders Adı Program Türü Ders Tipi
CULA598 Seminer Tezli Zorunlu
CULA599 Tez Tezli Zorunlu
CULA Seçmeli 1 Tezli Alan Seçmeli
Ders Yılı: Seçmeli
Ders Dönemi:
Ders Kodu Ders Adı Program Türü Ders Tipi
CULA507 Yemek Kültürü Çalışmalarında Teorik Perspektifler Tezli, Tezsiz Alan Seçmeli
CULA508 Yüzey Kimyası ve Moleküler Gastronomi Tezli, Tezsiz Alan Seçmeli
CULA509 Gıda Pazarları: Teori ve Örneklemeler Tezli, Tezsiz Alan Seçmeli
CULA510 Gastronomii Turizmi Tezli, Tezsiz Alan Seçmeli
CULA511 Deneysel Mutfak Tezli, Tezsiz Alan Seçmeli
CULA512 Tat uyumu ve Tat algısını etkileyen faktörler Tezli, Tezsiz Alan Seçmeli