Ders Kodu | Ders Adı | Program Türü | Ders Tipi |
---|---|---|---|
CULA131 | Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu | Tezli, Tezsiz | Zorunlu |
CULA205 | Yiyecek Tarihi | Tezli, Tezsiz | Zorunlu |
Ders Kodu | Ders Adı | Program Türü | Ders Tipi |
---|---|---|---|
CULA114 | Gıda Bilimine Giriş | Tezli, Tezsiz | Zorunlu |
CULA206 | Yemek ve Gastronomi Kültürü | Tezli, Tezsiz | Zorunlu |
Ders Kodu | Ders Adı | Program Türü | Ders Tipi |
---|---|---|---|
CULA501 | Türk Mutfak Kültürü ve Pişirme Teknikleri | Tezli, Tezsiz | Zorunlu |
CULA503 | Gastronomi ve Yemek Kültürü Çalışmalarında Kullanılan Araştırma Teknikleri ve Uygulamaları | Tezli, Tezsiz | Zorunlu |
CULA505 | Gıda Tüketim Davranışlarını Etkileyen Faktörler | Tezli, Tezsiz | Zorunlu |
CULA | Seçmeli 1 | Tezsiz | Alan Seçmeli |
CULA | Seçmeli 2 | Tezsiz | Alan Seçmeli |
Ders Kodu | Ders Adı | Program Türü | Ders Tipi |
---|---|---|---|
CULA502 | Karşılaştırmalı Mutfak Kültürleri | Tezli, Tezsiz | Zorunlu |
CULA504 | Klasik pişirme tekniklerine yenilikçi yaklaşımlar | Tezli, Tezsiz | Zorunlu |
CULA506 | Sürdürülebilir Gıda Üretimi | Tezli, Tezsiz | Zorunlu |
CULA | Seçmeli 3 | Tezsiz | Alan Seçmeli |
CULA | Seçmeli 4 | Tezsiz | Alan Seçmeli |
Ders Kodu | Ders Adı | Program Türü | Ders Tipi |
---|---|---|---|
CULA597 | Mezuniyet Projesi | Tezsiz | Zorunlu |
Ders Kodu | Ders Adı | Program Türü | Ders Tipi |
---|---|---|---|
CULA507 | Yemek Kültürü Çalışmalarında Teorik Perspektifler | Tezli, Tezsiz | Alan Seçmeli |
CULA508 | Yüzey Kimyası ve Moleküler Gastronomi | Tezli, Tezsiz | Alan Seçmeli |
CULA509 | Gıda Pazarları: Teori ve Örneklemeler | Tezli, Tezsiz | Alan Seçmeli |
CULA510 | Gastronomii Turizmi | Tezli, Tezsiz | Alan Seçmeli |
CULA511 | Deneysel Mutfak | Tezli, Tezsiz | Alan Seçmeli |
CULA512 | Tat uyumu ve Tat algısını etkileyen faktörler | Tezli, Tezsiz | Alan Seçmeli |