Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü, grafik tasarımın günümüzde görsel kültür yaratmadaki etkinliğinin ve iletişim gücünün bilinci ile, gelişen yeni teknolojileri ve görsel iletişim mecralarını kullanabilen, araştırmaya dayalı yaratıcı ve özgün tasarım çözümleri üretebilen, eleştirel düşünme becerileri gelişmiş, güzel sanatlar altyapısını sürekli deneysellik ve yaratıcılıkla besleyen, sosyal olarak duyarlı, güncel çağdaş tasarım eğilimlerini izleyen, entelektüel olarak çok yönlü ve donanımlı grafik tasarımcılar yetiştirmektedir.

Uluslararası alanda  tanınmış sanatçı, illüstratör, tasarımcı ve reklamcılardan oluşan deneyimli eğitim kadrosu, atölye, stüdyo ve laboratuvar gibi donanım ve olanakları, sanat ve tasarım alanında sağladığı zengin disiplinler arası altyapısı ile Grafik Tasarımı Yüksek Lisans Programında eğitim gören öğrenciler, Grafik Tasarımı alanında ileri seviye araştırma tekniklerine dayalı çalışmalar yaparak uzmanlaşırlar.

Salı, 8 Mayıs, 2018 - 15:22
Grafik Tasarımı YÜKSEK LİSANS Öğrencimiz Volkan Hoşcan’ın yüksek lisans dersi kapsamında tasarladığı Punch Bag poster tasarımı, Avrupa’da uluslararası tasarımcılardan oluşan jüri tarafından seçilerek www.posterposter.org'da yer aldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün hemen öncesinde...
Salı, 8 Mayıs, 2018 - 13:45
10 Nisan 2018, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi