Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi Bölümü, öğrencilerin web tabanlı platformlarda gelişen yeni iş modellerini keşfetmelerine ve uygulamalara ait yeni trendleri anlamalarına olanak sağlamaktadır. Bölüm yönetim, finans, ekonomi, strateji, proje yönetimi ve girişimcilik ile E-İş, E-Pazarlama, elektronik müşteri ilişkileri yönetimi (E-CRM), veri tabanı yönetimi, web programlama, web tasarımı gibi bilişim teknolojileri konularını harmanlayan geniş tabanlı bir programa sahiptir. Bunun yanında öğrencileri gerçek zamanlı projeler ve sektörel uygulamalar ile elektronik ticaret alanındaki yeni kariyer fırsatlarına hazırlamaktadır.

► MIS, E-Ticaret Uzmanlık Alanı Yüksek Lisans Ders Programı Tezli için tıklayınız

► MIS, E-Ticaret Uzmanlık Alanı Yüksek Lisans Ders Programı Tezsiz için tıklayınız

Salı, 28 Mayıs, 2019 - 13:22
  MIS, E-Ticaret Yüksek Lisans Programı E-Ticaret Start-Up Projeleri, 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 16:00 – 22:00 arasında Kolektif House / Levent'te yarışacaklar.
Pazartesi, 13 Ağustos, 2018 - 17:17
  Ne zaman:  Salı, 14 Ağustos 2018 19:00 – 21:30 Nerede:  Kolektif House Levent, KoLounge
Pazartesi, 31 Temmuz, 2017 - 13:35
Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkan Yardımcısı ve Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi Yüksek Lisans Programı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Uğur Kaplancalı'nın röportajı www.bthaber.com'da