Bölümümüz Yüksek Lisans Programı Giriş Yazılı Sınavı ve Mülakatı 08 Şubat 2021 Pazartesi günü yapılacaktır. Önkoşulları karşılayan öğrencilerimiz ile e-posta yoluyla Araştırma Görevlisi Burak Akkurt tarafından iletişime geçilmiştir. İletişime geçilen öğrencilerin 05 Şubat 2021 Cuma günü akşam 17:00'ye kadar sınava katılacaklarını Burak Akkurt'a bildirmeleri gerekmektedir, bildirmemeleri takdirinde sınavlara katılmayacakları varsayılacak ve sınav kendilerine yollanmayacaktır.

Yazılı sınav saat 10:00'da başlayacak, e-posta yoluyla öğrenci adaylarımıza yollanacak ve bir saat içinde gene e-posta yoluyla geri dönüş yapmaları beklenecektir. Yazılı sınavda başarılı olan öğrencilerimiz için kendilerine özel mülakat saati kendilerine çevrimiçi link ile bildirilecektir. Mülakatlar aynı gün 14:00 ve 16:00 arasında yapılacaktır.

Sınavlara katılacağınız onayını vermek için son gün: 5 Şubat Cuma saat 17.00

Yazılı sınav: 8 Şubat Pazartesi saat 10.00-11.00

Sözlü Sınav: 8 Şubat Pazartesi saat 14.00-16.00

Herhangi bir sorun çıkması durumunda Araştırma Görevlileri Burak Akkurt (burak.akkurt@yeditepe.edu.tr) veya Mehmet Korman'a (mehmet.korman@yeditepe.edu.tr) ulaşabilirsiniz.

*** Yazılı sınavımız bitmiş olup Kurul tarafından başarılı bulunan öğrencilere Burak Akkurt tarafından Sözlü Mülakata katılım saatleri ve linkleri verilmiştir. Katılım konusunda bir sorun yaşamanız durumunda Arş. Gör. Mehmet Korman'a "mehmet.korman@yeditepe.edu.tr" adresinden ulaşabilirsiniz.