Yeditepe Üniversitesi, dört ülkeden 25 üniversiteyi temsil eden 31 takım içinden en iyi beş takım arasına seçilerek CFA Institute Local Research Challenge Yarışması’nda finale ulaştı. Üniversitemiz yarışmada beş öğrenciden oluşan bir takım tarafından temsil ediliyor (soyadına göre alfabetik sırayla): Münevver Aydıngüzel (Uluslararası Finans Lisans Programı), Burak Batmaz (Finansal İktisat Doktora Programı), Ali Karakaya (Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Çift Anadal Lisans Programı; İşletme Yüksek Lisans Programı), Gülşen Ovacık (Finansal İktisat Yüksek Lisans Programı) ve Senanur Tuncer (Uluslararası Finans Lisans Programı). Takımın sektör mentoru, Yatırım Bankacısı Attila Köksal, CFA’dır. Takımın akademik danışmanı ise Finansal İktisat  Lisansüstü Programları ve Uluslararası Finans Bölümü Başkanı Sema Dube, Ph.D.'dir.

Öğrencileri tebrik eder, yarışmada başarılarının devamını dileriz.