Değerli arkadaşlar,

Yeditepe Üniversitesi ve University of North Carolina-Wilmington arasında yapılan ortak eğitim programının bir parçası olarak 2017 yılı yaz döneminde 10-28.Haziran 2018 tarihleri arasında MBA Yaz Okulu düzenlenecektir.

2015 yılından bu yana sürdürmekte olduğumuz “ABD de yaz okulu”  programı ile ilgili bilgileri aşağıda bulacaksınız:

Programa katılacak olan Yeditepe Üniversitesi MBA öğrencileri bu süre içinde UNC-Wilmington kampusunda  verilecek olan “Global Management”  ve “Global Marketing” derslerini alacaklardır. Bu iki ders “serbest seçmeli “ ders olarak MBA programında alınmış sayılacak ve kredileri transfer edilecektir.

Dersler Pazartesi-Perşembe günleri arasında günde altı saat ABD’li hocalar tarafından verilecektir. Bu derslere Yeditepe öğrencileri dışında ABD  veya farklı ülkelerden de yüksek lisans öğrencileri de katılabilir.

10-28 Haziran döneminde Yeditepeli öğrenciler UNC-Wilmington kampusunda kendilerine ayrılacak olan yurtlarda veya Üniversitenin anlaşmalı otelinde çift kişilik odalarda kalacaklardır.  Üniversite yurtları tek kişilik odalardan oluşan altı kişlik apartmanlardır.

Yeditepe Üniversitesi tarafından  tahsil edilip doğrudan UNCW’a transfer edilecek olan ücrete dahil olan hizmetler aşağıda sıralanmıştır.

• 20 Aksam iki kisilik Otel veya okulda konaklama,
  • Derslerin oldugu gunlerde oglen yemegi ve aralarda cay, kahve,
  • 10 Haziranda "Welcome" resepsiyonu
  • 28 Haziranda  aksam yemegi
  • UNCW kimligi
  • Okulun kliniğin kullanilmasi
  • UNCW tarafından onaylı programa katılım sertifikası
  • Grup fotografi
  • North Carolina eyalet başkenti  Raleigh de bir sirket turu
  • Wilmington da bir sirket turu

Gelecek ogrenci sayisina gore ogrenci basina olan fiyat:

• 10 ogrenci: $3650
  • 15 ogrenci: $2830
  • 20 ogrenci: $2445
  • 25 ogrenci: $2175
  • 30 ogrenci: $2012

Yol ve vize ücretleri öğrencilerimiz tarafında karşılanacak olup, kullanılacak olan vize “turist” vizesidir. Vize alabilmek için gerekli davet yazısı UNCW tarafından sağlanacaktır.

Geçmiş yıllarda da çok olumlu deneyimler kazandıran bu programa olabildiğince çok sayıda öğrencimizin katılması ve yurt dışı deneyimi kazanması hepimizin ortak beklentisidir.

Bu itibarla olası sorularınızı yanıtlamak ve detayları açıklamak için bir seri tanıtım toplantısı da Yeditepe kampusunda düzenlenecektir.

Bu konu ile ilgili mesajlarımız devam edecek. Katılım kararlarınızı ve sorularınızı canerdem@yeditepe.edu.tr  adresine gönderebilirsiniz.

Başarılı bir dönem dileklerimizle