Programımıza kayıtlı öğrencilerimizin 2016 - 2017 Akademik Yılı Bahar dönemi sonundaki bilimsel faaliyetleri:

Yüksek Lisans Programı öğrencilerimizden Aykut KAR ve Cihan YALVAR, 11-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kırgızistan, Bişkek’te Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’nde düzenlenmiş olan II. Uluslararası Lisansüstü Öğrenci kongresi’ne katıldılar.

Aykut KAR kongreye ''İpek Yolu’nun Türk Dünyası Ülkelerine Geçmişten Günümüze Sosyo – Kültürel Etkileri'' konulu bildirisini sunarkenCihan YALVAR ise ''Deşt-i Kıpçak’ta Moğol Hakimiyeti ve Kuman – Kıpçaklar'' konulu bildiri ile katıldı.

Program hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Aylin DOĞAN, 1 – 2 Haziran tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek olan Third International Conference on Food History and Food Studies adlı konferansta ''The Perfect and Complete Master of Cooking: A Cookbook by an Ottoman Feminist on the Eve of Turkish Republic'' konulu bildirisini sunacaktır.

Program hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.