• TR
  • EN
Eki 26

Tekrar Edilen Seanslar (Canlı Yayınlar):

24 October 2022 - 15:00 UK  |   14:00 GMT  |   16:00 Paris  |  13:00 Dubai 
26 October 2022 - 10:00 UK  |   09:00 GMT  |   11:00 Paris  |  13:00 Dubai 
27 October 2022 - 10:00 UK  |   09:00 GMT  |   11:00 Paris  |  13:00 Dubai 
1 November  2022 - 15:00 UK  |   15:00 GMT  |   16:00 Paris  |  19:00 Dubai
2 November  2022 - 15:00 UK  |   15:00 GMT  |   16:00 Paris  |  19:00 Dubai

Eki 20

Değerli Öğrencilerimiz,

Doktora yeterlik sınavına girecek olan öğrencilerimizle yeterlik sınavı hakkında Zoom toplantısı yapılacaktır.

Yeterliğe Pazarlama alanından girecek olan öğrencilerimizin 20 Ekim 2022 saat 19.00'da, Yönetim alanında girecek olan öğrencilerimizin ise 21 Ekim 2022 saat 19.00'da linkteki toplantıya katılmaları beklenmektedir.

İşletme Bölüm Başkanlığı

 

Haz 07

Nihan Dalgıç (Yeditepe University),
Cumhur Ekinci (Istanbul Technical University),
Oguz Ersan (Kadir Has University),
Yunus Şahin (Kadir Has University)

May 25

 

Dr. Gökhan Büyükşengür, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği

Tarih ve Saat: 25 Mayıs Çarşamba, Saat: 15:00-16:00 
Online Etkinlik - Google Meet Link:  https://meet.google.com/jpe-cmmn-ayv

May 25

 

H. Ali Tubay, Gedik Yatırım  

Tarih ve Saat: 25 Mayıs Çarşamba, Saat: 13:00-15:00

Yer: Ticari Bilimler Fakültesi Finans Lab (TBF-216)

 

May 25

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü Sanat Konuşmaları Dizisi XXIV: "Bir İleri, Bir Geri, Dönüşüm Meselesi ve Tasarım" 

Konuğumuz Pınar AKKURT Yeditepe Üniversitesi Rektörlük binasında yer alan Üzeyir Garih Salonu'nda bizlerle olacak. Koordinatör ve moderatör Doç. Burcu AYAN ERGEN

May 24

Klaus Paesler, CFA, çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim konularındaki gelişmelerin yatırım sektörüne nasıl yansıyacağı konusunda araştırma ve  görüşleri paylaşacak.

  • Geleceğin finans kariyerleri 
  • ESG Yatırım Uzmanlığı
  • Diğer ESG içerikleri
  • Konuşmacı:

    Klaus Paesler, CFA, Regional Senior Director, Institutional Relations, EMEA 

    Please Register Here   to attend.

Nis 26

26 Nisan 2022 Salı 19.30'da Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü Sanat Konuşmaları Dizisi XXIII: Selvin Cuhruk Gafuroğlu ile Türkiye'de Galericilik konusu üzerine konuşacağız. 

Mar 28

Herkese merhaba! 

Mar 23

Sanat Konuşmaları Dizisi XXII: "Sihirli Bir Büyü: Restorasyon" 

23 Mart 2022 Çarşamba 19.30'da herkese açık.

Konuğumuz: Zeynep Muazzez Gökçaylar

Koordinatör ve Moderatör: Doç.Burcu Ayan Ergen

Sayfalar