Haz 07

Nihan Dalgıç (Yeditepe University),
Cumhur Ekinci (Istanbul Technical University),
Oguz Ersan (Kadir Has University),
Yunus Şahin (Kadir Has University)

Dr. Gökhan Büyükşengür, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği

Tarih ve Saat: 25 Mayıs Çarşamba, Saat: 15:00-16:00
Online Etkinlik - Google Meet Link:  https://meet.google.com/jpe-cmmn-ayv

H. Ali Tubay, Gedik Yatırım

Tarih ve Saat: 25 Mayıs Çarşamba, Saat: 13:00-15:00

Yer: Ticari Bilimler Fakültesi Finans Lab (TBF-216)

May 25

Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü Sanat Konuşmaları Dizisi XXIV: "Bir İleri, Bir Geri, Dönüşüm Meselesi ve Tasarım"

Konuğumuz Pınar AKKURT Yeditepe Üniversitesi Rektörlük binasında yer alan Üzeyir Garih Salonu'nda bizlerle olacak. Koordinatör ve moderatör Doç. Burcu AYAN ERGEN

May 24

Klaus Paesler, CFA, çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim konularındaki gelişmelerin yatırım sektörüne nasıl yansıyacağı konusunda araştırma ve  görüşleri paylaşacak.

• Geleceğin finans kariyerleri
  • ESG Yatırım Uzmanlığı
  • Diğer ESG içerikleri
  • Konuşmacı:

Klaus Paesler, CFA, Regional Senior Director, Institutional Relations, EMEA

Please Register Here   to attend.

Nis 26

26 Nisan 2022 Salı 19.30'da Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü Sanat Konuşmaları Dizisi XXIII: Selvin Cuhruk Gafuroğlu ile Türkiye'de Galericilik konusu üzerine konuşacağız.

Mar 28

Herkese merhaba!

Mar 23

Sanat Konuşmaları Dizisi XXII: "Sihirli Bir Büyü: Restorasyon"

23 Mart 2022 Çarşamba 19.30'da herkese açık.

Konuğumuz: Zeynep Muazzez Gökçaylar

Koordinatör ve Moderatör: Doç.Burcu Ayan Ergen

Mar 16

Yatırım alanında kariyer yapmayı düşünen ve CFA® Programı hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyebilecek Yeditepe öğrencileri etkinliğimize davetlidir: Bu 45-60 dakikalık web seminerinde, CFA Programının kendisini, öğrenciler için kaynakları ve finans ve yatırım alanındaki mezunlar için kariyer fırsatlarının neler olduğu anlatılacaktır.

Şub 19

Profesyonel ve ilgi çekici bir Linkedin hesabınız olsun istemez misiniz? O zaman bu fırsatı kaçırmayın ve siz de eğitimimizde yer alın!

Sayfalar