Tem 28

Eğitmen: Hazal Yılmaz

Eğitim Dili: Türkçe

Haz 04

Doç. Dr. Şükriye Tüysüz davetiyle 4 büyük kuruluşun üst yöneticileri finans sektöründe risk yönetimi uygulamalarını tartışacak.

Haz 04

May 26

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği'nden Dr. Gökhan Büyükşengür "Borsa'da Yatırım için Altın Kurallar" konulu konuşmasıyla Uluslararası Finans ve Finansal İktisat programları öğrencileriyle birlikte olacak. 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 19:00-20:00'de Google Meet üzerinden gerçekleşecek seminerimize herkes davetlidir.

May 26

Nis 15

Dr.Ipek Çankaya Doç.Burcu Ayan Ergen moderatorlugunde "Farklı Bir Paradigmadan Bakmak: Sanatta Alternatif Oluşum Modelleri" üzerine konuşacak.

Nis 06

Sermaye Piyasası Lisansları ve Sertifikasyon hakkında bilmeniz gereken her şey için bu eğitime katılın:

Sermaye Piyasası Lisanslama Sınavları, Sicil ve Eğitim Süreçleri

Yeditepe Üniversitesi Öğrencileriyle Birlikte

Tarih: 6 Nisan 2021

Saat: 12:00 – 13:00

Nis 06

Sermaye Piyasası Lisanslama Sınavları, Sicil ve Eğitim Süreçleri

Yeditepe Üniversitesi Öğrencileriyle Birlikte

Tarih: 6 Nisan 2021

Saat: 12:00 – 13:00

Mar 30

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği'nden Dr.Gökhan Büyükşengür Finans Sektöründe Dijital Dönüşüm ve Geleceğin Meslekleri konusunda konuşmak üzere Yeditepe Öğrencileriyle bir araya geliyor.

Sayfalar