Uluslararası Finans Bölümü Öğrencileri CFA Institute University Affiliation Programı ile kariyerlerinde üstün başarıya doğru bir adım daha atıyor

Yeditepe Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümü Lisans Programı CFA Institute University Affiliation Programına kabul edildi.

Bu programa giriş, potansiyel öğrencilere, işverenlere ve tüm finans piyasalarına Yeditepe Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümü ders müfredatının

• güncel profesyonel uygulamalarla yakından bağlantılı olduğunu,
  • finans alanında başarılı bir kariyer için sağlam bir eğitim verdiğini, ve
  • öğrencilerini, yatırım alanında dünyadaki en saygın ve tanınan Chartered Financial Analyst® unvanını veren CFA sınavlarına hazırlamaya yetkin olduğunu göstermektedir.

Bu programa katılımla, Yeditepe Üniversitesi öğrencileri, her yıl CFA Programı için sınırlı sayıda öğrenci bursu almaya hak kazanıyorlar.

CFA Enstitüsü hakkında

CFA Institute, profesyonel mükemmellik standardını belirleyen ve sektörün altın standardı CFA tüzüğünü yöneten küresel yatırım uzmanları birliğidir. Kuruluş, yatırım piyasalarında etik davranış için bir şampiyon ve küresel finans camiasında saygın bir bilgi kaynağıdır. Nihai hedefi yatırımcıların çıkarlarının önce geldiği, piyasaların en iyi şekilde işlediği ve ekonomilerin büyüdüğü bir ortam yaratmaktır. CFA Enstitüsü'nün 164.000 CFA ünvanı sahibi dahil, 166 ülke ve bölgede 176.000'den fazla üyesi vardır. Daha fazla bilgi için www.cfainstitute.org adresini ziyaret edin.

CFA Programı hakkında

CFA Programı, dünya çapındaki finansal analistlerin, portföy yöneticilerinin, yatırım danışmanlarının ve diğer yatırım profesyonellerinin becerilerini, standartlarını, yetkinliğini ve bütünlüğünü geliştirmek için bir standart belirler. Yatırım mesleğinin en titiz akreditasyon programı olarak kabul edilir. İngilizce olarak yönetilen CFA müfredatı ve sınavları dünya çapında aynıdır. Programa başlayan beş adaydan birden azı programı başarıyla tamamlayarak yatırım profesyonelleri için “altın standart” olan CFA ünvanını kazanmaktadır.

Ne Zaman:
Cuma, 1 Ocak, 2021 - 18:47 to Çarşamba, 16 Haziran, 2021 - 18:47