Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Üzeltürk’ün açılış konuşmasını yaptığı ve yönettiği “Vergi, Hukuk, Ekonomi: Sacayak” başlıklı panel 8 Mayıs 2017 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Rektörlük Binası Mavi Salon’da gerçekleşti.

Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği panelde İstanbul Ticaret Odası Hukuk Başdanışmanı ve Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Veysi Seviğ; Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Yeminli Mali Müşavir ve Avukat Adnan Nas ve Baker Tilly Güreli Yönetim Kurulu Başkanı, Yeminli Mali Müşavir ve Avukat Hüsnü Güreli konuşmacı olarak yer aldı. Hüsnü Güreli’nin Ankara’da bazı bakanlıklar nezdinde son anda bir toplantıya çağrılmasından dolayı kendisinin tebliği Işık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İbiş tarafından sunuldu.

Prof. Dr. Adnan Tezel Toplantıları’ndan biri olarak gerçekleştirilen panelde konuşmacılar Prof. Dr. Adnan Tezel’i andıktan sonra tebliğlerini sundu. Konuşmalarda vergi, hukuk ve ekonomiden oluşan üçlü sacayağı farklı perspektiflerden yansıtıldı. Hem pratik hem de akademik çerçevede ulusal ve uluslararası boyutlarıyla konunun ele alındığı panelin sonunda dinleyicilerin katılımıyla soru-cevap bölümü gerçekleştirildikten sonra Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Tahmazoğlu Üzeltürk tarafından konuşmacılara plaketleri takdim edildi.

Ne Zaman:
Pazartesi, 8 Mayıs, 2017 - 15:15