• TR
  • EN

İngiliz Edebiyatı Doktora Programı 2020 Güz Dönemi giriş sınavı 27.08.2020 Perşembe günü Yazılı sınav olarak saat 11:00 - 13:00 arası online olarak yapılacaktır. Adaylara sınav soruları "word docx" dokümanı olarak paylaşılacaktır ve 2 saat içerisinde sınavların aşağıda verilen e-mail adreslerine yollanması gerekmektedir. Belirlenen saatten geç atılan sınavlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

                        Online Yazılı Sınavların Paylaşılacağı E-mail Adresleri

                        burak.akkurt@yeditepe.edu.tr

                        mehmet.korman@yeditepe.edu.tr

 

Mülakatlar da online olarak yapılacaktır. Bu mülakatlar 28.08.2020 Cuma günü 11:00 - 13:00 ve 14:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Mülakatlara katılmak için gerekli link öğrencilere katılacakları saatlerle beraber web sitesi üzerinden duyurulacaktır. Başarılı olamayan öğrenciler ise gelecek dönemlerde tekrardan bölüme başvurabilirler. 

Her öğrenci adayına mülakatlar için online olarak kendine özel bir zaman aralığı verilecektir. Adaylara özel belirtilen saatlerin değişimi ne yazık ki mümkün değildir. Online mülakatlarda yüz yüze web kamerası eşliğinde mülakat zorunludur. Zaman kaybı yaşanmamanız açısından mülakatınızdan önce ekipmanlarınızın çalıştığından lütfen emin olunuz.