Sevgili Öğrenciler,

Güz 2021 Döneminde açılacak dersler aşağıda listelenmiştir. Yeditepe Üniversitesi websayfasında akademik takvimde yazan ders kayıtları döneminde OBS sisteminden derslere kayıt olmalısınız. Tüm dersler kısmi yüzyüze/kısmi online  19:00-22:00 saatleri arasında yapılacaktır. Ders günü, dersi veren öğretim üyesi ve sınıf bilgisi OBS sisteminde kayıt döneminden itibaren görülebilir.

FE 598 dersi öğrencinin tezi birlikte yazacağı öğretim üyesinin açtığı şubeden alınmalıdır. Öğrenci FE 598 dersine kayıt olmadan önce ilgili öğretim üyesinden tez danışmanı olması konusunda onay almalı ve OBS sisteminde derse kayıt talebi gönderirken tez hocasının FE598 şubesini seçmeli ve aynı sayfanın sol üst köşesindeki "Danışmana mesaj" kutusunda xxx Hocadan tez danışmanlığı konusunda onay aldığını belirtilmelidir. FE598 dersinde  tez danışmanınızla birlikte tez çalışmaları için hazırlık yapmaya başlayacaksınız. Bu dersin sonunda en azından bir konferans makalesi oluşturmayı amaçlamanız önerilir.

2021 Güz Dönemi Dersleri:

FE 502  Financial Econometrics

FE 503 Optimization Models in Economics and Finance

FE 533 Economics and Financial Systems of Emerging Markets

FE 505 Investment Analysis and Portfolio Theory

FE 511 Financial Risk Analysis and Management

FE 635 Research Methods and Ethics

FE 598 Seminar

FE 599 Tez

Verimli, huzurlu ve sağlıklı bir dönem geçirmenizi dileriz.