Sevgili Öğrenciler,

Bahar 2022 döneminde açılacak dersler aşağıda listelenmiştir. Bahar 2022 derslerinize Yeditepe Üniversitesi akademik takvimde yazan ders kayıt döneminde, OBS üzerinden (obs.yeditepe.edu.tr) kayıt olmalısınız. Ders günü/saati, dersi veren öğretim üyesi gibi detaylar OBS sisteminde kayıt döneminden itibaren görülebilir.

2022 Bahar Dönemi Dersleri:

FE 532 Research in International Finance (Yalnızca Bahar dönemi açılır)

FE 628 Blockchain Applications and Cryptocurrencies  (Yalnızca Bahar dönemi açılır)

FE 501 Financial Calculus (Yalnızca Bahar dönemi açılır)

FE 504 Derivatives Securities and Markets (Yalnızca Bahar dönemi açılır)

FE 513 Fundamentals of Corporate Finance (Yalnızca Bahar dönemi açılır)

FE 635 Research Methods and Ethics (Her dönem açılır)

FE 597 Graduation Project (Her dönem açılır)

FE 598 Seminar  (Her dönem açılır) **

FE 599 Tez  (Her dönem açılır)

Verimli, huzurlu ve sağlıklı bir dönem geçirmenizi dileriz.

** FE 598 dersi öğrencinin tezi birlikte yazacağı öğretim üyesinin açtığı şubeden alınmalıdır. Öğrenci FE 598 dersine kayıt olmadan önce ilgili öğretim üyesinden tez danışmanı olması konusunda onay almalı ve OBS sisteminde derse kayıt talebi gönderirken tez hocasının FE598 şubesini seçmeli ve aynı sayfanın sol üst köşesindeki "Danışmana mesaj" kutusunda tez danışmanlığı konusunda onay aldığı öğretim üyesinin ismini belirtilmelidir. OBS sisteminde tez danışmanınızın FE 598 şubesi gözükmüyorsa lider.yılmaz@yeditepe.edu.tr adresine bildirilmelidir. FE 598 dersinde  tez danışmanınızla birlikte tez çalışmaları için hazırlık yapmaya başlayacaksınız. Bu dersin sonunda en azından bir konferans makalesi oluşturmayı amaçlamanız önerilir.